1  |  školska 2018/2019. godina

Odabrani jezik: hrvatski

EMIS Print - novo izdanje 7.7.7

Obavještavaju se sve EMIS odgovorne osobe osnovnih i srednjih škola Kantona Središnja Bosna  da je kreirana nova inačica programa EMIS Print, koju je potrebno instalirati na školska  računala.

Zadnja inačica programa nosi redni broj  7.7.7 sa datumom kreiranja od 22.05.2017. godine. Ova nova inačica sadrži sljedeće promjene:

  • Prethodna inačica programa EMIS PRINT (7-7-6) nije ispravno uzela u obzir da su za sve razrede osnovnih glazbenih škola ocjene brojčane. Taj problem je bio uspješno riješen za slučaj prvih pologodišta. Ova nova inačica 7.7.7 razrješava taj problem i za drugo polugodište.

Napomena: kao i uvijek, posebnu pažnju obratiti na redni broj inačice programa poslije instalacije. Kao što je navedeno u naslovu, nova inačica mora prikazivati oznaku 7.7.7.

Preuzimanje zadnje inačice programskog rješenja EMIS Print se obavlja kroz Administrativni Panel (prva opcija u izborniku 'Linkovi') školskih poddomena sustava EMIS WEB.

Pristup školskim poddomenama je omogućen kroz tablični prikaz škola na glavnoj stranici informacijskog sustava EMIS Web, izbornik 'Škole'.

EMIS DEVELOPMENT TEAM

Komentari su zatvoreni

EMIS WEB | powered by QSS Virtual Cloud | ver. 5.5.0, zadnja izmjena 28.08.2018. - hr | developed by © 2020 SB