1  |  školska 2018/2019. godina

Odabrani jezik: hrvatski

EMIS WEB nova verzija / inačica 3.3

Obavještavaju se svi korisnici informacionog sistema / informacijskog sustava EMIS WEB da je 08.02.2016. aktivirana nova verzija / inačica 3.3.

Ova nova verzija sadrži nekoliko novih procedura, koje prevazilaze problem uočen od strane manjeg broja korisnika -  a to je da u nekim slučajevima nisu imali mogučnost dodavanja nove vijesti iz svoje škole.

Obrazloženje:

EMIS WEB intenzivno korisni napredne tehnike procesiranja web stranica - tzv. AJAX technology. Radi se o tehnici parcijalnog osvježavanja samo pojedinih dijelova web stranica, a ne čitavih stranica. Time se izbjegava iritirajući flickering, odnosno ponovno učitavanje cijele stranice nakon određenih akcija kao što su komande za odabir, akciju i slično.

Pokazalo se međutim da se u nekim situacijama mogu javljati određeni problemi u vezi s tim, što je u našem slučaju onemogučilo jedan manji dio škola da dodaje nove vijesti.

Sa ovom novom verzijom / inačicom sistema / sustava EMIS WEB, taj bi problem trebao biti riješen. U slučaju da EMIS odgovorne osobe dođu do saznanja o ovakvim ili bilo kojim drugim problemima, trebalo bi da iste prijave kod Kantonalnog administratora EMIS sistema / sustava.

Komentari su zatvoreni

EMIS WEB | powered by QSS Virtual Cloud | ver. 5.5.0, zadnja izmjena 28.08.2018. - hr | developed by © 2021 SB