1  |  školska 2018/2019. godina

Odabrani jezik: hrvatski

Čestitka ministrice obrazovanja, znanosti, kulture i športa Kantona Središnja Bosna, Katice Čerkez povodom početka nove školske godine 2015./2016.Čestitka ministrice obrazovanja, znanosti, kulture i športa Kantona Središnja Bosna, Katice Čerkez povodom početka nove školske godine 2015./2016.


Dragi učenici, a posebno oni koji prvi puta ulaze u školske klupe, dragi učitelji, nastavnici, profesori, ravnatelji i direktori osnovnih i srednjih škola i ostali zaposlenici škola, dragi roditelji, želim vam sretan početak nove školske godine 2015./2016., koja bi trebala biti ispunjena novim izazovima, iskustvima, znanjima, ali prije svega novim prijateljstvima i zajedništvom u miru.

Od učenika očekujem da odmorni i u dobrom raspoloženju dočekujete zvuk školskog zvona i susret sa starim i novim prijateljima, ali i svojim učiteljima, nastavnicima i profesorima, jer škola je mjesto prijateljstva, mjesto stjecanja novih znanja, vještina i sposobnosti, mjesto međusobnog uvažavanja i poštivanja. Budite ustrajni i vrijedni u učenju, znatiželjni u otkrivanju uzbudljivog svijeta znanja, ali činite to radosno i bez straha, jer djetinjstvo i odrastanje u školskim klupama uistinu je najljepše i najbezbrižnije doba vašeg života.

Od svih učitelja, nastavnika, profesora, ravnateljima i direktora škola i ostalih zaposlenika u obrazovanju, očekujem da budu strpljivi, predani, profesionalni i odgovorni u obavljanju njihove odgovorne i važne uloge u odgoju i obrazovanju naše djece.

Od roditelja očekujem da kroz svoju nezamjenjivu roditeljsku ulogu, daju punu potporu svojoj djeci, imaju razumijevanje za iste, te kroz svoje savjete, primjere i prije svega ljubav koju će ponijeti iz obiteljskog doma pomognete u savladavanju školskih obveza, znajući da vam nije lako.

Ja kao vaša ministrica, zajedno sa svojim suradnicima u Ministarstvu, imam obvezu osigurati vam što bolje uvjete u školama, i pružiti maksimalnu potporu djeci, zaposlenicima u školama i roditeljima, u skladu sa svojim zakonskim nadležnostima.

Sretan početak nove školske godine!

                                                                         MINISTRICA
                                                                       Katica Čerkez
Komentari su zatvoreni

EMIS WEB | powered by QSS Virtual Cloud | ver. 5.5.0, zadnja izmjena 28.08.2018. - hr | developed by © 2021 SB