(ocijenjeno sa 4,67 / 3 korisnika)

Daljina je u glavi a ne u srcu... ispraćaj osmaša

OSNOVNA ŠKOLA "BRESTOVSKO", KISELJAK

Završna svečanost kojom se u OŠ „Brestovsko“ tradicionalno obilježava kraj osnovnoga obrazovanja i koja je postala svojevrsni "brand" naše škole, ove godine je održana 14. lipnja 2017. godine u školskoj dvorani. Iako je završna svečanost, u pravilu, izuzetno posjećena, dvorana je u pravom smislu riječi bila – pretijesna. Scenarij i organizaciju završne svečanosti maturanata izvrsno su odradili učenici, uz pomoć razrednice, ravnateljice i djelatnika.

Priliku da se po posljednji put okupe u punom broju, mali maturanti su iskoristili s radošću, ali ovoga puta uz nazočnost roditelja koji su ih sve ove godine potiho vodili ka danima koji za njih predstavljaju konkretnu i nepovratnu životnu prekretnicu. Nakon veselog programa, završna svečanost obično posluži kao trenutak u kojemu maturanti, roditelji i djelatnici u izuzetno svečanom tonu iznova prožive osam godine suživota u školi.

Maturantima, roditeljima i gostima obratila se i ravnateljica Ana Laštro, načelnik općine Kiseljak Mladen Mišurić Ramiljak, te razrednica Zorica Nikolić, riječima hvale i podrške.

Priredba je bila prepuna veselja, smijeha, plesa i razdraganosti, a nisu izostale ni suze radosnice na licima učenika, roditelja i nastavnika.

Prilikom svečane podjele svjedodžbi proglašene su i učenice generacije, koje i ovim putem pohvaljujemo IVANA KOMŠIĆ KATANA, ANDREA DRLJEPAN I GABRIJELA VIDOVIĆ! Svima njima načelnik je poželio puno uspjeha u daljnjem školovanju i u životu, uručivši im prigodne darove, knjigu i novčanu nagradu. :) Također pohvaljujemo i učenicu MARINU VUJICU, koja je postigla izvrstan uspjeh tijekom ovih osam godina i koja je osvajala značajna mjesta na natjecanjima te se rado odazivala na sve školske aktivnosti. :)

Pohvale i svim ostalim maturantima i zahvaljujemo za uloženi trud i pomoć pri realizaciji školskih projekata tijekom školovanja. :)

Čestitamo svim učenicima na ostvarenom uspjehu i želimo im sretno i uspješno daljnje školovanje.