(ocijenjeno sa 4,50 / 14 korisnika)

GODIŠNJI KONCERT OGŠ JAKOVA GOTOVCA NOVI TRAVNIK, 12.lipnja 2019.g.

OSNOVNA GLAZBENA ŠKOLA JAKOVA GOTOVCA NOVI TRAVNIK, NOVI TRAVNIK

Svečanim Godišnjim koncertom u amfiteatru glazbene škole proslavljen je još jedan uspješan završetak školske godine. Koncert je otvorio nastup zbora glazbene škole,a potom su uslijedile sjajne izvedbe mladih novotravničkih glazbenika na harmonici, glasoviru, violini i gitari. Program priredili nastavnici: Darko Dujmušić, Željka Babić, Dajana Karin Palavra, Amna Kaknjo, Živan Kuzmanović, Gordana Mišković i Gordana Kačar.

U prigodi Godišnjeg koncerta ravnatelj Josip Dujmušić uručio je nagrade sa održanih natjecanja,kao i priznanje učenici generacije.  

Učenica Sašaka Karadžić dobitnica je druge nagrade u II. kategoriji u diciplini gitara na XXII.Otvorenom Federalnom natjecanju učenika i studenata glazbe u Bihaću. Saška je učenica trećeg razreda glazbene škole u klasi nastavnika Živana Kuzmanovića.

Naš maturant, učenik David Šapina na VI. Međunarodnom muzičkom natjecanju Slobomir u Bijeljini osvojio je drugu nagradu u III.a kategoriji u disciplini solo klavir. Svoj nadasve uspješan glazbeni put u našoj školi proveo je pod stručnim vodstvom nastavnika Darka Dujmušića. David svoj glazbeni odgoj i obrazovanje nastavlja u SGš Jakova Gotovca Novi Travnik i u tome mu želimo puno uspjeha i lijepih nota.

Priznanja učenice generacije ove godine je ponijela gitaristica Ena Anić u klasi nastavnice Amne Kaknjo.

I u ovoj školskoj godini glazbena škola je kroz svoju promociju ostvarila ciljeve na polju odgoja i obrazovanja mladih glazbenih talenata grada Novog Travnika i šire.

Svim učenicima i nastavnicima čestitamo na još jednoj uspješnoj školskoj godini, do nove školske godine SRETNO na raspustu!!!