(ocijenjeno sa 0 / 0 korisnika)

ODRŽAN BOŽIĆNI KONCERT OGŠ JAKOVA GOTOVCA NOVI TRAVNIK

OSNOVNA GLAZBENA ŠKOLA JAKOVA GOTOVCA NOVI TRAVNIK, NOVI TRAVNIK

Sinoćnjim koncertom u Zelenoj dvorani OŠ Novi Travnik, učenici glazbene škole su zvonkim zvucima glazbala i veselom dječjom pjesmom najavili skori dolazak najradosnijeg kršćanskog blagdana Božića.

 Blagdanski koncert pod nazivom „Od Božića do Božića“ je ponudio sjajne izvedbe mladih, talentiranih glazbenika, koje je publika popratila velikim pljeskom.


Koncert su otvorili učenici OŠ „fra Marijan Šunjić“, kratkim igrokazom pod nazivom „BOŽIĆNI UKRASI“. Tu divnu priču koja nosi poruku ljubavi i dobrote izveli su naši pripremaši. Oni su sa svojim učiteljicama Brankom Šiško i Marinom Kolak izradili i divnu scenografiju koja je krasila pozornicu.

Svečanu notu našem blagdanskom koncertu dali su i naši gosti iz  SGŠ Jakova Gotovca. Nastupila je mlada, talentirana violinistica Maragareta Pitić u klasi profesorice Jelene Vidović, uz glasovirsku suradnju profesorice Anite Laštro.

Uloženi trud i rad, kako učenika i nastavnika, tako i ostalih zaposlenika škole u pripremi i realizaciji koncerta je bio vidljiv,a sreća i osmijeh na licima roditelja i dragih gostiju najveća je nagrada.

Blagdanski duh se polako uvukao u svakog od nas, donosi nam  vrijeme ljubavi i mira, sretan Božić svakome i sretna i uspješna Nova 2019.godina.