(ocijenjeno sa 0 / 0 korisnika)

ZAVRŠETAK PROJEKTA "MUZIČKI DIJALOG ZA 10"

SREDNJA GLAZBENA ŠKOLA JAKOVA GOTOVCA, NOVI TRAVNIK

U sarajevskoj Vijećnici 20.svibnja održan je gala koncert završnice projekta "Muzički dijalog za 10" implementiranog uz podršku UN-ove platforme "Dijalog za budućnost", zajedničke inicijative UN-a i Predsjedništva Bosne i Hercegovine na kojem su nastupili i učenici naše škole.

U sarajevskoj Vijećnici 20.svibnja održan je gala koncert završnice projekta "Muzički dijalog za 10" implementiranog uz podršku UN-ove platforme "Dijalog za budućnost", zajedničke inicijative UN-a i Predsjedništva Bosne i Hercegovine. 
Na gala završnici projekta odabrani đaci,među kojima su i naši učenici Mihael Baškarad - harmonika, Andrea Obradović - gitara i Margareta Pitić - violina, zajedno sa studentima i saradnicima Muzičke akademije održali koncert. U projetu su sudjelovali i profesori naše škole Emir Smajiš, Živan Kuzmanović i Jelena Vidović. Posebno za tu priliku, kompozitori Dino Rešidbegović i Hanan Hadžajlić su iskomponirali djelo "Transcultural etude", a na programu su bila i djela J. S. Bacha, W. A. Mozarta, S. Rahmanjinova, J. Tiensuua...